Het Ecstatic Team

Jeroen (Host / DJ ) : "Ecstatic dance is voor mij een enorme helende ervaring, iedere keer weer. Ik kom donkere stukken van me tegen, of diepe pijnen.... als ik er mee ga dansen dan wordt het opgetild en licht.  Heerlijk om dit in tribe-verband te doen."

Birgitte (Spaceholder / kassajuf) : "Ik en Ecstatic Dance, uitbundig bewegen, door de muziek heen, helemaal lekker met mezelf compleet gelukkig, veilig en vrij zijn ❤"

Teun (Spaceholder / verzorging thee en fruit) : " In vrijheid dansen geeft me veel, maar vooral dat ik me levend voel, en Ecstatic Dance ervaar ik als de meest veilige, en laagdrempelige "plek" om dit in verbinding met anderen te ervaren. "

Miranda (Spaceholder / zaalvoorbereiding ) "Ecstatic dance betekend voor mij, één zijn met de muziek, voelen wat mijn lijf mij te vertellen heeft, genieten maar ook mijn grenzen opzoeken en tegen komen. Het betekend vriendschappen en mooie mensen ontmoeten, soms zelfs reizen door verschillende dimensies. Het spaceholder en teamlid zijn betekent ook: één zijn met de mensen in de groep, verbonden zijn en genieten van de ecstatic familie. "

Marion (Spaceholder / zaalverzorging / verzorging thee ) :" Ecstatic dance voor mij is een reis waarin ik mezelf mag ontmoeten, op elke laag die gezien en aangeraakt wil worden. Letterlijk ook mijn lijf de aandacht geven, waar ik weer bewuster mijn lijf voel, en inzichten krijg waar mijn reis na de ecstatic weer verder mag gaan. Doordat op algoed de veilige ruimte ontstaat, creëren en triggeren we met elkaar als groepsenergie de gevoelens en emoties, en daardoor werkt ecstatic zo transformerend en diep door. Het is een speeltuin voor volwassen waarin je jezelf op elke laag mag ontmoeten, waar je gewoon mag oefenen met alles wat je tegenkomt, zonder dat je daarop door anderen wordt veroordeeld. Vrijheid en ruimte om jezelf te (her) ontdekken! Een cadeau voor jezelf, en vaak (on) bewust ook voor de ander. Omdat we de reis samen dragen. Ik nodig je graag uit om mee op reis te gaan!"

Remko ( Spaceholder / kok / verzorging zaal): "Ecstatic Dance is voor mij de dans waar alles mag zijn . Dankbaarheid, vreugde, zachtheid, liefdevolle aanraking, samenhorigheid, Extase, naar binnen gekeerd, grenzen, drama, boosheid, verdriet, frustratie, rouw. Kortom alles komt voorbij alles wil gezien en gehoord worden. Gewoon wat er wil zijn en daarmee dansen . Af en toe heel fijn om gewoon met mijn verdriet te dansen en het van binnen te voelen en vanuit daar te bewegen en de tranen te laten stromen. Het is zo bevrijding voor mij dat dat kan zo helende wauw. Maar ook intense zachtheid jezelf wiegen en koesteren en liefde geven naar binnen gekeerd je ogen dicht en luisteren naar het fluisteren van de ziel . En gevuld raken met diepe gevoelens van dankbaarheid voor het leven voor jezelf en alles wat leeft . Wauw Estatic heeft mij geholpen om door mijn burnout heen te dansen mijn negatief zelf beeld te kunnen transformeren, mijn kind trauma mijn heftige zielenpijn ik heb met alles gedanst . En nog kortom Estatic Dance is voor mij de dans die doet leven die hoop geeft die transformeert en raakt . Vanuit een open hart en zonder oordeel."