Fantastic Ecstatic Dance Retreat

Kom meegenieten met ons! Je hebt het verdiend. Heerlijk samen ontmoeten, dansen, lachen, inspireren en genieten.

Dat kan allemaal tijdens de..
FanTastIc EcsTaTic danceretreat op het prachtige Land van Lisa. Samen met ongeveer 40 andere deelnemers.


Het is een all-inclusive weekend; inclusief overnachten, eten en drinken.(Vegan / Vegetarisch en alcoholvrij). Verder kun je genieten van de aanwezige sauna en hottub. Allemaal in de mooie landelijke omgeving van Land van Lisa. Kijk voor een indruk naar de foto's van Land van Lisa : https://landvanlisa.nl/fotos/


Naast 3 keer Ecstatic Dansen met top DJ 's

ESTA POLYESTA
MARTYN ZIJ
YARUN DEE


Ook verschillende workshops waaronder:

SUFI WHIRLING
Verzorgd door *DERWISH OSMAN*
Onder begeleiding van live muziek van
*SINAN ARAT*
*FRALALAI*
*RACHID RENARDO


Er zijn ook diverse masseurs / masseuses aanwezig die je extra kunnen laten ontspannen.


Overnachten: 
Er zijn meerdere slaap plekken waar je met max 4 mensen slaapt. Een eigen camper/tent meenemen mag ook. Er is voldoende sanitair (Wc's douches etc).
Andere slaapplekken: 
Daarnaast is er een Pipowagen voor 2 personen en een caravan. 
Vijf minuten lopen bij de buren van Land van Lisa zijn er bij de Monasterij 2 eenpersoonskamers en 1 tweepersoonskamer. Hier zijn extra kosten aanverbonden.

Kosten voor dit weekend : € 315,00
Tickets:
https://www.lightspiritevents.com/a-70236975/fantastic-ecstatic-dance-retreat-27-28-29-may-2022/fantastic-ecstatic-dance-retreat-normal-bird-ticket-27-28-29-may-2022/

Bellen voor info kan altijd: 06 18534480 (Jeroen)
email: lightspiritevents@gmail.comDe DJ's

Martyn Zij

DJ Martyn Zij is een populaire DJ in de ecstatic dance scene. Daarnaast draait hij geregeld op de bekende barefoot danceparties Nataraj.
Hij heeft bijzondere smaak ontwikkeld voor verschillende genres van over de hele wereld, van grouding bass & beats en tribal grooves naar meer meditatieve en lyrische klanken. Deze combineert hij tot explosieve dansmuziek.
Hij produceert en remixt en brengt zijn sets op een funky manier in het hart van de danser. 

Esta Polyesta

DJ Polyesta maakt een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek houdt ze er echt van om beats met etnische muziek samen te voegen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn, culturen en mensen in de dans verbinden. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. "Dans is een feest." Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te combineren met elektronische beats.

Website: https://estapolyesta.nl

Yarun Dee

Nykkyo staat bekend om zijn ultieme diep gelaagde emotionele muziek en hoge energie uitbarstingen, die menig danser naar nieuwe onbekende delen van zichzelf brengt. Het oplossen van blokkades die hen meer bij het authentieke zelf brengen. Ook bekend op vele festivals en conscious dance feesten zoals Mysteryland, Mandala, Hieros Gamos, OpenUP, D.E.E.P en nog veel meer, Hij is resident Ecstatic Dance DJ bij Ecstatic Dance Utrecht, Zutphen, Breda en Groningen en natuurlijk vele gast optredens gezien bij Ecstatic Dance door heel Nederland en Europa. Hij heeft nu een nieuw radiostation opgericht, Ecstatic Dance Radio. Om de wereld te inspireren om elke dag te dansen!

Nykkyo is een project van Eduard Eieyani van Chintamania en Divine Tools. Eduard Eieyani is een in Nederland gevestigde internationale counselor en docent met een holistisch gezichtspunt. Hij maakt de kracht van mensen mogelijk om te leven in lijn met hun grootste verlangens, doel en wijsheid. Naast docent en therapeut is hij al 34 jaar dj en producer. Hij brengt muziek uit op labels als Global Underground, Pacha Recording, Spinnin' Records, en treedt wereldwijd op onder verschillende artiestenmonniken. Met zijn kennis en ervaring onthult hij het mysterie van levenskracht en het manifesteren van de werkelijkheid. Gespecialiseerd in activeringslezingen, (groeps)healingen, kwantumfysica, het ontwikkelen van divine tools en het hercoderen van de werkelijkheid. Go Osh brengt, met zijn project Nykkyo Energy DJ, subtiele hoge en helende frequenties, versmolten met ritmes naar de dansvloer. Een complete groeps clearing en activatie ervaring die impact heeft op de collectieve Mensheid, elke dans opnieuw!

(vrijdagavond)

DJ PeTro

DJ Petro is regelmatig de DJ bij Ecstatic Dance in o.a. Rotterdam en Utrecht.

"Combined DJ set with live instruments like the Darbuka, djembe, gong drums, shakers and funky bass guitar. Beluister en zie deze video

Music has always be me first LOVE. As a young boy I started dj-ing at local clubs & disco's and on my 18th I started to play in bands for several years. After that I became interested in theatre and worked a theatre performer for more as 15 years. After several years 'out of the music business' i started with composing new music again in 2010. After a few releases and live performances i also started dj-ing again. So all the good things came back just as it started years and years ago. Composing music is FUN."

Petro draait muziek uit alle windstreken en vindt het fijn om dansers uit te dagen met ongebruikelijke geluiden waarbij de dansbaarheid absoluut centraal staat. 'Muziek moet blijven prikkelen in de ruimste zin van het woord, alertheid en openheid bewerkstelligend alsof ik de dansers uitnodig op het uiterste puntje van hun stoel te komen.'

(zaterdagavond)

Workshops

Transformational Breath 
Ron ten Voorde &  Jeroen de Nijs

Op 25 september geven Ron en Jeroen gezamenlijk een Workshop "Transformational Breath". De transformerende ademhaling gebruikt de adem als instrument om jezelf te zuiveren om in werkelijke verbinding liefde, vreugde, heel-zijn te ervaren. Een volledig verbonden adem begeleidt de doorwerking en transformatie van negatieve emoties en gedachten. Dit is een volledig natuurlijk en veilig proces. In plaats van het onderdrukken worden nu vreugde, vrede en liefde in deze voorheen afgesloten gebieden "geademd". Gebieden waar emoties zijn vastgezet en opgeslagen kunnen pijnlijk aanvoelen. Door het ademen kun je hierin ontspannen en loslaten. Ook mentaal ga je verschil merken en je vrijer en meer opgeruimd voelen. Een workshop voor persoonlijke groei en het verkennen van bekende en onbekende lagen in jezelf. Dit om uiteindelijk meesterschap te verwerven in deze twee werelden. Dit tweetal neemt je mee mee in de stappen die voor hen zo vanzelfsprekend zijn. Gezamenlijk was het ook waar ze de kracht en liftend effect van gezamenlijke beoefening, sneller en eenvoudige de stralende kwaliteiten, passie, vertrouwen en liefde, van je essentie te ervaren. Ron ten Voorde als ademcoach die inmiddel sinds 2016 zijn opleiding tot transformatief adem coach heeft afgerond en inmiddels honderden mensen heeft laten ervaren hoe krachtig de adem is. Jeroen de Nijs die al jaren de transformatieve werking van de adem inzet voor zichzelf en regelmatig samen met Ron evenementen faciliteert. Gezamenlijk zetten ze een krachtig en veilig veld neer die de mogelijkheden biedt voor ontdekkingen die voorbij woorden gaan. Geen enkele werkwijze heeft zo snel effect als de adem is de overtuiging van beide.

Cacao-ceremonie
met Petra Jongschaap &  
Barbara Sendker

Petra Jongschaap en Barbara Sendker nodigen jullie uit om zondagochtend 26 september 2021 om 10.30 uur tijdens een cacao ceremonie je hart te openen. Cacao ceremonies komen uit oude tradities in Midden - en Zuid -Amerika en werden door de de Maya's en Azteken gedaan. Pure cacao wordt ook 'GODENDRANK' genoemd, hij brengt je niet alleen dichter bij je hart maar ook bij de wijsheid van je ziel. Een cacao ceremonie is een mooie manier om je op een diepere manier met jezelf te verbinden, Je wordt je bewuster van wat echt belangrijk voor je is en wat je hart echt wil. De cacao opent je hart en verbind je met je diepste zelf: 'De liefde'. Het kan zijn dat je ineens een euforisch gevoel ervaart, weet wat je wilt of er kunnen emoties vrijkomen. Als je in liefdevolle verbinding met jezelf bent, kun je misschien blokkades loslaten. Wij ondersteunen de ceremonie met engelenkaarten, sharen, meditatie, zingen en verbindingsoefeningen en voelen ons dankbaar dit bewustzijn de wereld in te mogen brengen. Superleuk je dan te ontmoeten!